Expoziţia temporară „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Expoziţia cuprinde fotografiile realizate de copiii ce au participat la atelierele de lucru „La pas pe meleaguri bârlădene”,desfășurateîn a doua parte a anului 2022 și prima parte a anului 2023, sub îndrumarea doamnelor profesoare Mihaela Stoian și Crenguța Gîtin.

 Atelierul a avut ca obiective familiarizarea copiilor și tinerilor cu locurile și personalitățile din Bârlad, surprinderea în imagini fotografice a unor clădiri și locuri din oraș, realizarea de instantanee. Atelierele s-au desfăşurat în parteneriat cu Şcoala gimnazială „Manolache Costache Epureanu” și Clubul copiilor „Spiru Haret” din Bârlad.

Expoziţia va fi deschisă  în perioada 9 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, la sediul muzeului din strada Republicii nr. 235.

            Vă aşteptăm cu drag!

Responsabil: muzeograf Alina Butnaru

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare. Prin navigarea pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.