Evenimente

LANSAREA VOLUMULUI „TRĂDAREA VALURILOR”

Sâmbătă 21 octombrie, Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad și Consiliul Județean Vaslui au deosebita plăcere de a vă invita la lansarea celui de-al doilea volum al tinerei scriitoare Alexandra Drestaru, care ne propune lucrarea TRĂDAREA VALURILOR, continuare a volumului de debut.

Deși foarte tânără, autoarea noului volum nu a împlinit încă vârsta de 19 ani, iată ne uimește cu o nouă apariție. Tânăra scriitoare continuând proiectul demarat la începutul acestui an „din dragostea pentru lectură dorind să ofere cititorilor propriile romane în care să devină demiurgul personajelor”.

Aventura începută în primul volum continuă cu noul roman din seria „Haiducul din Cetate”, care aduce și mai multă aventură, dragoste și mister. Protagoniștii luptă cu propriile slăbiciuni și cu soarta nemiloasă ce le încearcă legătura de prietenie. Singura lumină care-i călăuzește către izbândă este dorința de a trăi într-o lume mai bună.

În cadrul evenimentului, Alexandra ne va dezvălui și o altă latura a personalitații sale, respectiv aplecarea, cu căldură și devotament, asupra nevoilor celor cu dizabilități. În acest sens vor fi prezenți la Bârlad membrii Asociației Down Activ Moldova, organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, înființată în anul 2013, care își propune prin intermediul tuturor activităților desfășurate progresul, dezvoltarea armonioasă, atingerea potențialului maxim de dezvoltare, bunăstarea și buna dispoziție a persoanelor cu dizabilități. Scopul Asociației Down Activ Moldova este de a reprezenta interesele persoanelor cu dizabilități prin promovarea incluziunii sociale și creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități, în vederea depășirii situaților de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială.

Evenimentele vor avea loc la Pavilionul expozițional „Marcel Guguianu” începând cu ora 12.00

Prezintă înv. GHEOGHE ȚICĂU

Organizator dr. Mircea Mamalaucă

Scrieți un comentariu