Serată muzeală – Magia Crăciunului

Luna decembrie este despre dăruire, empatie și despre timp petrecut în familie. Nu există nimic mai frumos decât Crăciunul, care îi unește pe toți cei dragi în jurul bradului unde își împart zâmbete și urări de bine.

Muzeul „Vasile Pârvan”, Bârlad,  vă invită, vineri, 16 decembrie 2022, ora 18:00, la o activitate cu și despre copii, alături de Cercul de Teatru de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” și Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” care s-au pregătit să ne surprindă cu momente pline de magie, desprinse din suflet, pentru a fi oferite persoanelor  pe care le apreciem cel mai mult, prin muzică, teatru și dans, momente create pentru a celebra viața, frumusețea ei și miracolul de a dărui.

Evenimentul va debuta cu muzică. Ne vom bucura de colinde, interpretate de corul Școlii Gimnaziale ”Manolache Costache Epureanu” – „Flori de vis”, instructor Liliana Arteni. Copii cu voci minunate, care vor dezgheța, cu puritatea lor, fiecare inimă prezentă la eveniment și care astfel păstrează vie tradiția sărbătorilor de iarnă.

Va urma o piesă de teatru, ce va crea o atmosferă de poveste. Copiii cercului de teatru de la Clubul Copiilor „Spiru Haret”, sub îndrumarea doamnei profesoare Eliza Artene, au pregătit sceneta „Magia lui Moș Crăciun”, o piesă scrisă de eleva Denisa Dinu, în care ne vorbește despre Crăciun și război, perfect adaptată la vremurile pe care le trăim.

Activitatea va continua cu o interpretare solo a elevei Alesia Maria Dragomir și vom încheia cu un dans tematic în spritul sărbătorilor de iarnă, coregrafie realizată de Mathias Alexandru Ichim.

Evenimentul va avea loc la sediul muzeului, – Casa Sturdza – din str. Vasile Pârvan nr.4, Bârlad.

Accesul publicului la eveniment este gratuit și vă așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm împreună Crăciunul acestui an cu speranță și bucurie.

Organizator: muzeograf Gabriela ALBU

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare. Prin navigarea pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.