Evenimente

Expoziția temporară „Emoție și culoare”

Asociaţia Mouseion Bârlad organizează joi, 27.10.2022, începând cu ora 11:00, activitatea de încheiere a proiectului cultural ”Olăritul – artă preistorică”, ce va avea loc la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad, proiect finanţat prin Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2022, domeniul cultură.

Evenimentul cuprinde vernisajul expoziției „ Emoție și culoare”, o expoziție temporară realizată de echipa de proiect, împreună cu o parte din grupul de elevi care au participat la atelierele organizate în cadrul proiectului și va conţine piese/vase de lut confecţionate de copii cu motive florale, geometrice etc. Va fi deschisă spre vizitare publicului larg la Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, vizitatorii vor admira lucrările elevilor care au participat la atelierele din cadrul proiectului.

După ce expoziţia se va încheia, piesele vor reveni în comuna Vinderei, unde vor fi expuse permanent la şcoala din comună.

Ziua se va încheia cu o Comunicare finală pentru concluzii, dezbateri și intervenții din partea participanților, pentru diseminarea rezultatelor proiectului.

La această activitate vor participa: membrii echipei de proiect, colaboratorii, copiii însoțiți de familiile lor, dar și publicul larg.

Deschiderea activității, alocuțiuni: discursul managerului de proiect și a altor persoane implicate în proiect. Sunt analizate și prezentate informații importante referitoare la desfășurarea proiectului, impactul provocat asupra grupului țintă, feedback-ul și rezultatele obținute. La final va avea loc o sesiune de socializare, discuții și concluzii încheiat cu un protocol.

Colaboratori: Muzeul „Vasile Pârvan”, Bârlad, care va asigura echipamentul tehnic existent în cadrul instituției: ecran proiecție, stație amplificare sunet, scaune vizitatori și mese. De asemenea, se va preocupa de asigurarea personalului de supraveghere a participanților, Școala Gimnazială nr.1 Vinderei, Școala Gimnazială „Iorgu Radu”, Bârlad, Școala Gimnazială „Vasile Pârvan” Bârlad, Școala Gimnazială „Principesa Elena Bibescu”, Bârlad, Școala Gimnazială „Victor Ion Popa”, Dodești.

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Albu Gabriela, manager proiect,  telefon 0772.161.108, fax 0235.422.211;  e-mail: gabriela.albu.2009@gmail.com  .

Proiect co-finanţat de  Consiliul Judeţean Vaslui

Scrieți un comentariu