Film documentar Strălucire atonală (Alexander Koridze, Georgia, 2021)

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

KineDok este un program unic în Europa prin amploarea sa, desfășurându-se concomitent în 6 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Georgia și România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 6 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă.

DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024 vă invităm să vizionați, în cadrul programului european KineDok powered by One World Romania, producția Strălucire atonală / Atonal Glow (Alexander Koridze, Georgia, 2021).

Tsotne Zedginidze, un pianist și compozitor în vârstă de 10 ani, este adesea comparat cu Mozart. Acesta trăiește cu bunica lui, Nina, o femeie carismatică, care pentru el este atât familie și profesoară, cât și manageră pentru cariera lui internațională. Echilibrând subtil perspectiva copilului minune cu cea a observatorului exterior, regizorul Alexander Koridze explorează realitatea deloc ușoară a creșterii unui copil pentru care statutul de star pare inevitabil.

Proiecția va avea loc la sediul central al muzeului, din str. Vasile Pârvan nr. 1, începând cu ora 11.30.

Organizator local: dr. Mircea Mamalaucă
Organizator național: Asociația One World Romania
Cu sprijinul: Creative Europe – MEDIA Programme of the European Union, Centrul Național al Cinematografiei

Online: www.kinedok.net/ro | www.oneworld.ro
Facebook & Instagram: kinedokromania

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare. Prin navigarea pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.